Home » Archive

Articles tagged with: saya

Uncategorized »

[31 Oct 2008 | 2 Comments | 1,486 supporters]
My first adsense payment.

This is my first adsense payment. Tak la banyak. Tapi kalau ikut kadar sekarang 1USD lebih kurang RM3.5, lumayan juga tu. Lepas la bayar domain ni dengan domain-domain yang lain dan invest balik dalam adsense. Kira dah cover balik la beli ebook adsense. Haha. Macam free la. Blog ni xde la serius sangat into making money. Just blog santai-santai copy paste copy paste. Nak banyakkan content dulu. Dan juga tak niche sgt. Ada blog lain yang saya setup dengan niche keyword tapi belum fokus lagi.

Uncategorized »

[7 Jul 2008 | No Comment | 840 supporters]

Ketua Umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim sanggup bersumpah dan dibicarakan di mahkamah syariah terhadap tuduhan liwat terhadapnya, dengan syarat ia mengikut undang-undang syariah sepenuhnya.

“Saya mencabar mereka memberikan bukti-bukti sebelum menuduh dan mengaitkan saya,” katanya dalam cermah kepada kira-kira 25,000 di Stadium Kelana Jaya, di Petaling jaya malam ini.